• 欢迎来到万博彩票主页manbetx官网手机登录网!为考生提供万博彩票主页manbetx官网手机登录信息服务,供学习交流使用,非政府官方网站,官方信息以万博彩票主页教育manbetx手机登录注册院www.shmeea.edu.cn为准。

manbetx官网手机登录热线:  021-65378891

距2020年 4月 manbetx手机登录注册还有150

距2020年 4月 报名约有100

万博彩票主页manbetx官网手机登录《英语二》manbetx手机登录注册真题及答案

2019-05-07 17:46:35   来源:万博彩票主页manbetx官网手机登录网    点击:   作者:易老师   

  第一部分:阅读判断(第1〜10题,每题1分,共10分)

  下面的短文后列出了10个句子,请根据短文的内容对每个句子作出判断:如果该句提供的是正确信息,选择A;如果该句提供的错误信息,选择B;如果该句的信息文中没有提及,迭择C,在答题卡相应位置上将答案选项涂黑。

  The Thinking Habit That Changed My Life

  I remember one evening three years ago, when my life was very different. 1 was overweight. I was deeply in debt. I was a smoker. I felt hopeless and helpless.I couldn’t change anything.

  Then I looked up at the sky and thought what a miracle life is. And I resolved to list the good things in my life. I had a wonderful wife. 1 had five amazing children. I could sec and appreciate the beauty of the world around me. The list went on, but you get the idea. Even when things seemed terrible for me, actually I was OK.

  That night I resolved to be grateful for what I had, and for the people in my life. I started the habit of gratitude. Now many people consider it unimportant. I'm here to tell you that it's very important. It changes lives.

  Now I appreciate my wife Eva more. I feel good about having her in my life. And we have deepened our relationship. I also appreciate my kids more. Instead of criticizing them, I tend to notice their loveliness, curiosity and humor.

  to others around me, at work and everywhere else, because instead of seeing the faults in everyone, I see the good, and am grateful for them. I need less,because instead of thinking about what I don't have, I am grateful for what I do have. Each and every moment becomes cause for gratitude, and life becomes easier.

  Without the habit of gratitude, we tend to complain and see the bad in people and things. We can't change that at once, but you can do something. For example, you can start with a small action. Really feel the happiness that something o someone is in your life, or take a moment to make a list of the things in your life that you're thankful for.

  1.I was unhappy with my life three years ago.

  A. True B. False C. Not Given
 

  2.I drank every day and couldn't stop it.

  A. True B. False C. Not Given
 

  3.I was unable to support my family.

  A. True B. False C. Not Given
 

  4.One evening I came to a new understanding of my life.

  A. True B. False C. Not Given
 

  5.Many people value the habit of gratitude nowadays.

  A. True B. False C. Not Given
 

  6.Now I have a closer relationship with my wife.

  A. True B. False C. Not Given
 

  7.I am now more strict with my kids.

  A. True B. False C. Not Given
 

  8.I like making friends with people around me.

  A. True B. False C. Not Given
 

  9.I now try to see the good in others.

  A. True B. False C. Not Given
 

  10.A small action doesn't work to change one’s bad habit.

  A. True B. False C. Not Given
 

  更多manbetx官网手机登录信息,敬请关注万博彩票主页manbetx官网手机登录通了解。

  答案:

  1、A

  2、C

  3、C

  4、A

  5、B

  6、A

  7、B

  8、C

  9、A

  10、B

上一篇:2013年10月万博彩票主页manbetx官网手机登录《电子商务安全导论》本科试题答案
下一篇:2018年4月万博彩票主页manbetx官网手机登录高等数学(一)manbetx手机登录注册真题及答案

  • 万博彩票主页manbetx官网手机登录网便捷服务
  • 万博彩票主页manbetx官网手机登录考生微信交流群

    扫一扫加入微信交流群

    与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。